Üdv, barátaim!

Szeretettel köszöntünk mindenkit a SzexBABA rendelő oldalon. Ez az oldal nem webáruházként működik.

Mi azért vagyunk, hogy a külföldi gyártókat összekössük a hazai vásárlókkal.

Kitűzött célunk,

hogy a lehető legolcsóbban jussanak hozzá a gyártók által forgalmazott termékhez. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő, igényeihez igazodó babát vagy kiegészítőt.

Kamufotók kizárva, a terméket úgy válogatjuk, hogy a legoptimálisabb (mind árban és kinézetben) babát kapja meg a fogyasztó.

tovább

A mai csaj

Nálunk csak csúcsminőség és professzionális gyártás létezik

Manapság már több száz doll gyártó cég létezik a világban. Sajnos a baba minőség nagyon felhígult. Nálunk kapható babák minősége a legjobb. Nem fogunk a kecsegtető, alacsony ár miatt gyengébb baba gyárhoz fordulni.

Az oldalunkon található babák csak az YL, Racyme, WMDOLL, HDK, Climax, 6YE, EX-DOLL cégektől származnak, minőségben a tökéletességet képviselik!

Nálunk vásárolt gyönyörű babák meglátogathatóak

Egy nagyon kedves doll tulajdonosnő szeretettel vár benneteket diszkrét környezetben és randira hív e gyönyörű szexbaba. Igényes környezetben, teljes kikapcsolódás. Kérlek az árak felől érdeklődj GingerDoll telefonszámán 0620 232 7075. Mielőbbi talàlkozàsig, millió csók és ölelés!

A XVII. kerületben, Budapesten Monroe doll vár benneteket szeretettel. Kérlek az árak felől érdeklődj MonroeDoll telefonszámán 0630 784 0223. A tulajdonosnő (Mandy) masszázzsal is vár benneteket. 100% képgarancia a hölgyekre!

Friss hírek

Ha már hazánkba jött a trópusi idő, miért ne "csobbannánk bele" egy-egy mexikói hölgybe? Kinek ne tetszenének ezek a vagány lányok:

Nagyon örülünk, hogy néhányan megerősítettétek bennünk, hogy nem beszélünk badarságokat a szexbabákkal kapcsolatban. Külön köszönet és hála azoknak, akik nálunk vették a második vagy harmadik babájukat. És nem utolsó sorban: nagyon köszönjük a bizalmat!

Sajnos a tegnapi nap pornó oldalnak minősítették a YouTube szerkesztői az oldalunkat. A videók most nem elérhetőek. Biztos egy csajszinak nem tetszett, hogy a babák jobbak mint ő, felment az agyvize és feljelentett minket. Próbáljuk "menteni a menthetőt", reméljük sikerül.

több hír